Vrza Tech: Osnivanje online studija za izradu web stranica

by | Apr 2, 2024 | Blog | 0 comments

Kako je sve počelo?

Dok sam pretraživao internet u potrazi za proizvodima i uslugama koje su me interesovale, primjetio sam nešto što mi baš smeta – slabo optimizovane sajtove i oskudno online prisustvo firmi u našoj državi. Odlučio sam se za korak naprijed i usmjerio svoju energiju u osnivanje agencije za izradu sajta osnivanjem online web dizajn studia Vrza Tech. Razlog? Želio sam da pomognem našim lokalnim firmama da se izdvoje i dosegnu svoje buduće klijente na internetu.

seo

Osim što sam odlučio da pomognem lokalnim firmama, shvatio sam da postoji šira zajednica ljudi koji žele naučiti više o tehnologiji, ali možda nemaju pristup ili ne znaju kako to postići. Zato sam odlučio proširiti svoj doprinos stvaranjem kratkih video klipova na YouTube-u i društvenim mrežama. Ti video zapisi će pokrivati različite teme, od osnovnih koraka kako koristiti kompjuter do malo naprednijih tema. Vjerujem da je dijeljenje znanja ključno za jačanje digitalne zajednice i srećan sam što mogu biti dio tog procesa.

Uz to, želim da proširim svoju ponudu usluga u budućnosti, dodajući snimke snimane dronovima kao jednu od opcija. Smatram da ova vrsta vizuelnog sadržaja pruža sasvim novi ugao u promociji firmi i destinacija. Odlučio sam da ovi video klipovi budu dio istog kanala kako bih očuvao jedinstvo i olakšao pristup svima koji žele pratiti moj rad i koristiti se sa mojim uslugama. Radujem se što ću ovaj korak napraviti i vjerujem da će to donijeti dodatnu vrijednost i inspiraciju onima koji traže načine da se istaknu u digitalnom prostoru.


Hvala Vam što ste izdvojili vremena da pročitate sve ovo. 🙂

danica design, interior design company logo
picture of banner, your ad can be here, tvoja reklama moze biti ovdje

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *